In this apartment project we have implemented the task of doing something completely new.

During the implementation of this project, we encountered an unexpected request from a customer to make a large space with panoramic windows and more intimate and original. Forms of a new interior appeared from completely different sources of inspiration!
We decorated stained glass windows with arches while reducing the space. Sliding functional design restores the space, while constantly changing the perception of the living room. The bearing wall between the kitchen and the living room is decorated with large stone segments and, in general, creates an effect of a medieval castle. In this project, little can be called ordinary …
The opposite wall of the living room is styled as a fireplace. Its unusual shape creates an important accent, keeping the space modern, stylish and light. The dinner table is a functional sculpture. It is assembled from small pieces of stone and a special resin, connecting them together.